perjantaina, marraskuuta 25, 2005

Ostin

En ole tavannut ihanaa rumpalityttyöäni moneen päivään, vaikka kotimme on sama eli Isokoo. Häntä odottelen saapuvaksi jokin hetki...Hän reenaa niin kovasti ja tänään alkavat nauhoittamaankin.

Kävin kartsalla etsimässä itselleni päälle pantavaa huomista pikkujoulua varten. Kamelini vie minut hienosti syömään ja tahdon pukeutua kauniisti. Noh, mutta kaupassa ahdistuin. En pidä, en vaatteiden ostamisesta, en varsinkaan silloin kun vaatteita tarvitsisi, sillä se on aika saletti ettei mitään sopivaa löydy. Soitin muotikonsultilleni, hih, ja kysäsin neuvoa ja siunausta. Nyt ei enää tarvitse palata kauppoihin (autuus!), koska laitan kaunista vanhaa:) Kiva mennä joskus hienosti ulos. Ravintolaan pääsee hyvin harvoin ja kun pääsee, niin on nautittava täysillä. Minun nauttimiseen ei tarvitse paljon ylimääräistä panostusta, sillä nautin aivan varmasti ilman yrityksiäkin. Kerron huomenna miten meni, kaatuko se tomaattikeitto mekolle vaiko ei...

Anttilasta hankin itselleni uudet jouluvalot, joilla aion valaista huoneeni sunnuntaista lähtien. Sunnuntaina on ensimmäinen adventti. Ostin sellaiset 80 lampun valot. Ja punainen kynttelikkökin pääsee taas valaisemaan keittiötämme:) Minä tykkään jouluvaloista, kynttilät ovat kyllä parhaita. Kävin taasen Tiimarissa hakemassa antiikkikynttilöitä.Vihreitä ja beigejä. Paketti sisälsi taasen 12 kynttilää, ja tämän syksyn saldo nousi siis kuuteenkymmeneen. Huh, kylläpä olenkin sytytellyt liekkiä.Valoa, valoa, valoa ja LÄMPÖÄ. Niin siis, Ulpukka on ostellut, vaikka tänään vietämmekin Älä osta mitään- päivää. Mutta yritetään rajoittaa kuluttamista joka päivä.


2 Comments:

Blogger cathide said...

ostinpa minäki jottain, mutta en kaupasta! Ja laitoin keittiöön verhot :D

5:07 ip.  
Blogger Keiju said...

Minä täällä mietin, että mistähän sinä ostit?Joulunpunaa keittiöönne:)

7:05 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home