keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Punainen tori

Pilvisyys vaihtelee puolipilvisestä pilviseen ja lämpötila on noin- 20 astetta. Aurinkokin on pilkistellyt ja täällä Hepolandiassa on uskomattoman kaunista. Sukkapuikkojen kilinästä ei tule loppua. Sukat valmistuvat ja uudet tekevät taas tuloaan. Tällä kertaa näyttäisi tulevan pienet, värikkäät sukat ilmeisesti hyvin pienelle ihmiselle. niin siis kutojana en toimi minä, en todellakaan, vaan siskoni. Minä juon TAAS gölgiä ja odottelen saunan lämpenemistä. Joku soittelee meille häläreitä...
Päivällä kävimmä keskustassa kirppiksillä. kemiin on avattu uusi kirppis nimeltään Punainen Tori. Ikkunassa on kaksi punaista lippua ja nimen lisäksi vielä punainen tähti. Ostin punaisen seinäkellon, jonka tiktatus kuuluu tänne viereiseenkin huoneeseen. Kellon lisäksi mukaan lähti sadevesimittari 40 sentillä! Hulvatonta. Ensi kesänä seurailen sitten sademääriä:)
Lähetin tänään vielä muutaman kortin. Kemin postista oli joulumerkit loppuneet. Sain tilalle marjoja. Taas sain uskomattoman iloista palvelua ja porisin tädin kanssa lomailusta ja koulusta. Mikä noissa Posteissa on, ku sieltä saa niin ihanaa palvelua. Muistin taas heitä kehua.Coronan kautta menimmä kotsaan. Coronan parkkipaikalla tuoksui epämiellyttävä kala, mutta onneksi sininen hetki vei huomioni kauneuteen. Huomenna muuten päivät taas pitenevät. Yöttömään yöhön on silti matkaa.
Huomenna kyläilemään ja sitten bändejä kuuntelemaan Koodiin. Tiedossa on kaksi kemiläistä kokoonpanoa ( Flogiston ja Punainen hattu) ja luvassa on tuttujen kohtaamisia. Mukavaa. Nyt saunaan ja sitten taidan pelata vähän Super Mariota ja sytytän kynttilän.