keskiviikkona, joulukuuta 07, 2005

Punavesi

Hyvää maanantaita!Äh!!Eiku keskiviikoa. Kyllä on niin maanantainen olotila, vaikea uskoa keskiviikoksi. Keittiön pöydällä luotomme palasina, veneestä ei tietoakaan.Pähkinä pyörii sohvan nurkalla ja viisi valkosipulinkynttä lötköttelee elohuoneen pöydällä. Täällä on oleskeltu ja eletty, huomaan, ja nyt on aika hävittää todisteet. Tai "hävittää" on vähän liian rajusti sanottu, mutta pyyhitään nyt pöytä puhtaaksi, jotta uusia jälkiä voipi taas ilmaantua.

Punajuuri värjää tiskiveden heti punaiseksi. Olisi pitänyt käsitellä soppalautaset viimeisenä.Noh.

Olisi aivan tuhottomasti hommaa. Joulukiireitä( ne on yleensä mukavia), siivousta, opiskelua ja tapaamisia. Olisin voinut nukkua 12 tuntia,mutta heräsin pistävään tunteeseen alavatsassa, enkä enää saanut unesta otetta. Mutta minä jopa näin unia! huh! ihan mahtavaa, että olen nukkunut hyvin ja sikeästi!

Tänään saatamma saada toimivan imurin Isokoolle, ja sitten lähtee viimeisetkin murut ja surut tehokkaalla imuvoimalla ruskeaan paperipussiin. Ei minulla kyllä suruja ole, mutta jos jotain vanhaa on jäänyt sohvien taakse, niin imaistaan ne sieltä samalla pois.