perjantaina, joulukuuta 02, 2005

Taikinaa

Taikina jääkaapissa lepäilee ja valmistautuu huomiseen kuumaan koitokseen eli siihen, että on kestettävä n. 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Henkistä valmistumista tarvitaan myös siihen, että taikina paloitellaan moneen palaseen. Kokeeko hän enää koskaan olevansa yksi..Kenties ei, mutta voihan sen ajatella, että hänestä syntyy monta uutta elämää.

Hain tänään tilaamani valokuvat Anttilasta ja nyt niille pitäisi kehittää kehykset. Muutama on varastossa, vaan eivät ihan sopivia.Taidan tilata maanantaina taas lisää kuvia, koska olivat niin mukavan näköisiä. Ja on niin helppoa koneelta tilailla ja sitten neljän päivän kuluttua hakea tuosta naapurista.

Täällä oli tosiaan aamusella tee se itse- tikinpoisto operaatio. Operaatioon käytettiin isukilta saamaani LeatherMania, siis hyvin hentoista vehettä. Tikin haltija toimi itse poistajana ja hyvä peukku siitä tuli. Alempana kuvia operaatiosta.

Äitini kanssa juttelin kauan puhelimessa. Laskeuduin rullaportailla Stocmannin toiseen kerrokseen ja istahdin fuksian väriselle tuolille jutustelemaan. Olipa mukavaa. Soitin hänelle aamulla noin kymmenen kertaa, muttä hänen kullan värisessä puhelimessa ei ollut merkkiäkään soitoista.