lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Merenneitonen

Anttilassa paituleiden seassa pysähdyin oikein kuuntelemaan mainoksia. On en aika hassuja joskus. Tänään PlussaTarjouksessa olisi ollut kynsinauhavoidetta, joka kuulemma viimeistelisi elekieleni...hmm hyvin houkuttelevaa, mutta jätin ostamatta. Sen sijaan rahani kuluivat taas levyihin. "Eksyimmä" Keltaiseen levykauppaan, josta löysin monta mukavaa levyä. Mitä pidemmälle hyllyjä selasin, sitä enemmän ostettavaa kertyi. Jossain vaiheessa päätin, että selaamani rivi olisi viimeinen. Kauppaan jäi monta haluamaani levyä ja kolme tarttui mukaan:) Hampaat suussa- bändin levy löytyi aika yllärinä ja se oli otettava mukaan.

Yksi tyttönen nukkuu punaisen peiton alla tuolla kammarissa ja minä suunnittelen piirakan valmistusta. Jotain kaalihässäkkää olisi tulossa ja olen pyytänyt muutaman ihmisen sitä kanssamme nauttimaan. Poppiksia...? Tänään tahdon ihmisten sankkaan joukkoon.

Aamulla vieressäni siristeli silmiään tuo samainen tyttö. Kertasimme unemme ja minun oli kyllä aika hämy. Bussin perässä juoksenteli poika, jonka vaalea tukka oli tupeerattu kampaukselle. Juoksu sujui vallan hankalasti, sillä hänelä oli päällään merenneidon asu, jolla hän yritti vaappuen saavuttaa pussiamme.