perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

Venäjän Piirakoira

Paahdetun ruispalan tuoksu leijailee minun sekaiseen kammariin. Pariskunta T&J on aamiaisella. Me tytön kanssa nautimme kahvit jo aikaisemmin, vaikka kello on nyt vasta kahdeksan. Heräsin pikkasen ennen kuutta ja nousin tunteroisen kuluttua keittelemääm kahveja. Luulin , että joutuisin nauttimaan ne ihan ypösen yksin, mutta onneksi hänkin heräsi. Meillä oli oikein mukavat porinat.

AamuJuice soittaa Paperitähtiä. Levy ei ole ollut hetkeen kuuntelussa. Nyt sopii oikein hyvin tähän aamuun. Aamu on hyvin kesäinen. Olisipa ihana lähteä kiertämään Pikisaari, istahtaa laiturille ja liplatella 37 numeron jalkojaan vedessä, puhaltaa vasten tuulta.

Olisi kiva, jos huomenna olisi pöydällä Venäjän Piirakoira. Ne on sellaisia ruskeavalkoisia. Pikkasen villakoiran oloisia. Jos Sellainen lötköttäisi pienesä korissa keskellä pöytää, niin johan olisi aamu! kenties toiveeni toteutuu. Itseasiassa sen toteutuminen on vain ja ainoastaan minusta kiinni. Voin toteutaa toiveeni ihan itse. Mikäs sen mahtavampaa!

Hyvää päivää kaikille!