keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Viimeinen päivä

Eilen oli hyvin hikinen työpäivä. Varjossa mittari näytti 27, mutta minun työpäivässä ei varjoa ollut läsnä. Oli aika raskas päivä häätyypi sanoa! Multa paahtoi, mäkäräiset olivat kimpussa ja käsiä poltti. Kahteen kertaan nenäni vuosi verta oikein kunnolla. Juoksin naama verellä varastoon sivelemään kylmää vettä vuotavaan kohtaan. En ole helle ihminen, en sitten ollenkaan. Tuo verenvuoto mahtoi kyllä johtua nenään pöllyävästä mullasta, joka tosin ei olisi pöllynnyt yhtä paljon kosteammalla säällä. Sadettajan kanssa tuli leikittyä. Ihanaa viilennystä kuumuuden keskellä. Jotkut olivat sitä mieltä, että kyseinen vesi on liian likaista, mutta ihan kakassahan sitä sielä muutenkin oltiin! Ei siis liian likaista minulle.

Tuossa viiden aikaan herättyäni mittari näytti heti 20, mutta lehden mukaan odotettavissa on pilviä ja lämmön laskua. Toivon lehden ennustuksen käyvän toteen! Vaikka viimeisen työpäivän teen vaikka missä suossa. Niin se meni tämäkin aika. uskomatonta. Välillä piti laskea minuuttejakin ja välillä koko viikko vaan juoksi ohi hyvin nopsakkaasti. Yksi viikko oli raskain ikinä, mutta siitä selvittiin ja tänään alkaa LOMA! Huomenna nukun, nukun ja lähden Kemiin.

Illalla makoiltiin riippukeinussa tuola Kiikelissä. Tällä kertaa keinuttin ihan maan tasalla, mutta näin mahduimme molemmat. Kesäillan tuuli puhalsi ihanan viilentävästi tuon hellepäivän päätteeksi. Riippukeinu on kyllä makia juttu!