tiistaina, joulukuuta 06, 2005

Hirvikärpänen

Hitsi, että on ollut hulvatonta aikaa tämän pitkän viikonlopun aikana. On ollut pipari -ja gölgiltaa , sinihomejuusto-punajuurisoppaa, Teatrialla loistavaa keikkaa ja Nindendoa. Ja huimasti mukavia juttuja ja kuvitelmia mm. peikkokeijusta ja hirvikärpäsestä. Peikkokeijulla oli vaikea elää yhteiskunnassa, jossa kaikki olivat joko peikkoja tai keijuja. Paitsi hän, hän oli peikkokeiju...

Huomasin, että ensi viikko taitaa olla aikasta viimenen viikko koulua ennen joulua, huh, paniikki!!! Pitäsisi puurtaa töitä. Miksi ne aina jäävät viimeiseen hetkeen. Tprstaina ja perjantaina on työpäivä, mutta tahdon kuitenkin käydä luistelemassa, jos vain olosuhteet sallivat.

Minua niin hymyilyttää, koska vihdoin tuli tämä valkeus. Ja minua hymyilyttää, koska on vaan niin mukavia muistoja mielessä. Tänään on lorvattu sisätilassa. Ulostauduttiin kuitenkin ruokaretkelle. Huomenna menen ulos. Teen lumienkelin. Kiitos ihmiset. Olette ihania ja olen iloinen saadessani tutustua teihin paremmin ja paremmin. Ja oppiessani teiltä.