sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Nuorennusta

En tiennytkään, että kahvinkeittimemme voi oikeasti hehkua tuollaista valkoisuutta. Minä kannoin hänet johto maassa laahaten Kylppärikujalle ja pesin kahvitahrat pois. Kahvinkeitin koki kyllä todellisen nuorennusleikkauksen. Tuo masiina on hankittu kirpputorilta useita vuosia sitten ja marraskuun lopulla luulin hänen jo jäävän eläkkeelle, mutta sitten hän pirtsyikin uudelleen, joten päätimme jatkaa työsuhdetta.

Eilen olin siis Terviksessä ja La Pandillan keikka oli kerrassaan mahtava! Tervis oli aivan täynnä ja ihmiset olivat iloisia, taputtivat ja hurrasivat kovasti eivätkä tahtoneet keikan loppuvan, vaan osoittivat hurjasti suosiota. Heidän oli soitettava vielä.Olin hyvin iloinen noiden taitavien soittajien puolesta. Keikan loputtua halasin tyttöä ja kerroin olevani hänestä ylpeä.Kävelin kotiin hymy huulilla.

Nyt kuuntelen Ernesto Aeroflotin viidettä albumia. Viidettä kertaa se on myös kuuntelussa ja olen tullut tulokseen:pidän:) Ja eilen opin muuten linkityksen, joten tuossa on nyt elämäni ensimmäinen linkki, hih. Niin siis jos ei emaileja oteta huomioon.

Taidan käväistä Tiimarissa. Kynttilät taas loppu. Yksi jutska vielä. Meidän yläkerrassa on sellainen lompakkokone. Ei tarvitse kun laittaa esimerkiksi käytöstä poistettu( tai käytössä oleva) huopabaskeri koneeseen, vääntää vipu numero 60 kohdalle ja laittaa kone päälle. Kone pyörii sellaiset 1,5 tuntia ja sitten....lompakko on valmis. Lompsa saattaa vaatia vielä hieman työstämista, kuten napin laittoa, mutta aika kätevää silti!