lauantaina, joulukuuta 31, 2005

Vuosi vaihtuu

Huomenna alkaa uusi vuosi, vuosi 2006. Kun tänään mietin tätä, kohta mennyttä vuotta voin hymyilllä. Paljon on kyllä taas tapahtunut ja olen tavannut todella runsaan määrään uusia, mukavia, ihania ihmisiä. Jotkut ovat jääneet taakse, kukaan ei ole tullut tilalle, vaan siihen rinnalle hengailemaan. Pienet kohtaamisetkin ovat olleet hyvin mieleen painuvia, monia kohtaamiani ihmisiä tuskin tulen koskaan enää silmäilemään, mutta jäivät mieleen kuitenkin.

Vuosi sitten valmistauduttiin huolella Körbärsvägenillä kohti tulevaa juhlaa. OIi jännittävää. Nyt valmistaudun Kamelini juhliin, yhtä huolella näihinkin. Uusia ihmisiä on sielläkin varmasti monta:) En ole koskaan katsellut Oulussa aaton ilotulituksia, kenties tänään. Tulittakaa ilolla!

Isokoo täyttyy mustista säkeistä, laatikoista ja irallaan olevista tavaroista. Tänään muutetaan. Ihmiset vaihtavat paikkaa. Yksi lähtee kokonaan, toinen muuttaa Kylppärikujan ensimmäiseen asuntoon ja kolmas tulee melkein uutena asukkina edellä mainitun kadun viimeiseen asuntoon. Tervetuloa ja onnea uuteen kotiin.

Toivotan kaikille onnellista uuden vuode alkua ja nautinnollista tätä iltaa. Olkaa ihmiset varovaisia niiden rakettien kanssa!