sunnuntaina, tammikuuta 08, 2006

Huomenna skuleen

Tuntuu, että takana olisi kuukausia kestänyt loma ja sen tähdenkin huominen kouluun palaaminen tuntuu pelottavalta. kuinka totun taas heräämisiin ja kuinka nostan motivaatiotani. pidänkö mielesä matkan, joka odottaa valmistumisen jälkeen vai motivoinko itseni tietynlaisella vapaudella, joka odottaa tuolla jossain.

Pitkästä aikaa lukujärjestykseni on ahdettu kohtuu täyteen. On siellä vielä tilaa, mutta ainakin kaksi kurssia menee pikkasen päällekkäin. Maanantait näyttää olevan tyhjillään, eli ne päivät pyhitetään varmaan kiinostaville ryhmätöille.Työyhteisötaitoja ja puutarhayrittämistä olisi tiedossa tällä jaksolla, siis rästien lisäksi.

Nyt minua kyllä väsyttää aika lailla. Ajattelin heräillä arkeen aikaisin aamulla, joten petiinkin kömmin siihen malliin. Kiehuttelen ensin muutaman munan iltapalaksi. Huomisesta lähtien on taas täytettävä linkkukortti kuukausien tauon jälkeen. Inhottaa, ku taas paluu siihen rahanmenoon. Hei, mutta mitä ahkerammin teen töitä, sitä harvemmin uusi kortti on hankittava eli olisiko tuosta motivaation nostattajaksi...hmmm Siitä olen kuitenkin hyvin iloinen, että koulun ulkopuolella on iloista elämää, joka antaa minulle energiaa! Kitos!