perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Kitarisat

Jebajee..Minun sipuliviikkoni näyttää huipentuvan kotona lepäilyyn, ääh. Eilen taisin vakuutella ettei flunssa minuun tartu, mutta niin sitä vaan ollaan kurkkukipuisena ja hieman kuumeisena täällä kotona. Äiti muistutteli minua homeessa elämisestä ja sen pitkäaikaisista vaikutuksista. Pitäisi varmaan alkaa ottaa tosissaan. Mutta eihän kotia tahdo jättää. Noh, mut siis harmittaa, koska olin odottanut viikonloppua ja nytkö se sitten meneekin näin. Tekee tiukkaa jäädä kotiin, mutta kait se on parahiksi, jotta tästä vielä noustaan. HARMITTAA! Ja vielä ku The Queen, Pirtsa ja Ellakin on Oulussa ja kun piti sitä piirakkaakin leipoa. Mulla on tossa pöydällä kaksi leffaa, joiden maailmaan voin uppoutua, niin ja kiintoisia kirjojakin on...onneksi.

Laitoin jälkiuunileivän päälle runsaalla valkosipulilla maustettua rahkaa ja hapankaalta. Hmmm namiskoa! Minun resepti parantumiseen on juuri valakosipuli, kaakao, lepo(vaikein toteuttaa) ja villasukat. Niin ja klementiinit ja omat aivoitukset.

Eilen kävin kuuntelemassa bändejä. Terviksessä jazzia Kleen esittämänä ja sieltä sitten punkin pariin Lentsikkaan. Ensin seisoskelin sielläkin yssikseni kunnes tuli poika riemukkaassa paidassa. Loistavia ilmeitä oli kyllä kaikilla bändelillä, mutta kuitenkin ilmekkyydessään tuo punkki vei kyllä voiton. Hikipisarat valuvat ohimoilta ja veri nouseepi vaan ylöspäin ja pakkautuu päähän. Kitarisat loistavat silloin tällöin ja se se on upiaa tuossa punkissa, heh.


Ja PMMP tulee nelivitoseen ja Kemissäkin kuulemma keikkailee ( kuulin pieneltä kummitytöltä tekstiviestitse)! Puhallelkaapa parantumisloitsuja tänne Koolle, niin leivon teille piirakkaa;)