sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Yksin

Tänne jäin, yksin Alppilinnaan. Näin on hyvä. Hetki sitten kuuntelin vihreästä huoneestä käsin soitinten ääniä. Ne kuullostivat hyviltä. Pian aion mennä tuonne sohvalle lueskelemaan raitapöksyissäni. Uuden vuoden ensimmäinen päivä on ollut iloisa.Tietyt hankalat sanat ovat laittaneet kieleni solmuun ja tuottaneet naurun helähdyksiä toiselle. Tänne kävellessäni yritin vielä ääntää yhtä sanaa, en tiedä onnistuinko. En suunnittele käyttäväni tuota sanaa koskaan. En ainakaan äänellisesti, kirjaimilla sen muodostaminen on helpompaa.

Minä olen onnellinen.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Pöö. (Hiukan ujostaa kommentoida koska sulla on julkisuudestaan huolimatta aika henk. koht. blogi, mutta teen sen silti.) Hienoja kuvia täällä, jokseenkin tuttuja hahmoja ja paikkojakin :-)

Miksi sun blogi ei muuten ole Blogilistalla? Oulussa on aika monta bloggaajaa -tosin edes listalla olevat eivät kaikki löydy kohdasta Oulu. Linkki nimestäni vie mun elämään - tai siihen minkä verran siitä blogissa viitsii paljastaa.

Hauskaa uutta vuotta!

12:11 ip.  
Blogger Keiju said...

Mukavaa, että olet eksynyt tänne. Ei tarvitse ujostella ollenkaan. kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Tuikkulaan, jossa paljastan elostani vain sen verran, mikä hyvälle tuntuu, tietysti:) Onnellisia hetkiä uudelle vuodelle!

10:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home