keskiviikkona, helmikuuta 15, 2006

pruut ja töttö

Olisinko hukassa, jos en vastaisi punaiseen puhelimeeni? Onko kaksi puhelimetonta päivää = kaksi päivää hukassa? Kolme puhelimetonta päivää = kolme päivää hukassa..? Ei voi olla niin, sillä minähän olisin täällä tai tuolla, mutta en hukassa. Hitsi jos siis puhelimettomuus korreloi hukassaoloa, niin ihmiset ovat sitten olleet aikoinaa TOSI hukassa.

En minä nyt ole "hukkaan"menossa, kunhan sekoilen, koska kello on kuusi illalla ja tämä tyttö juuri heräsi. Koulusta kotiuduttuani olin aivan töttöröö ja yritin olla vähemmän töttöröö kääriytymällä hetkeksi lämpimään....joo joo tässä on nyt tulos: mähän olen todellakin vaan enemmän töttöröö. Voisin mennä takaisin nukkumaan..



Piponi ja huivini ovat iloni! Ihan älyttömän kauniit tuotokset putkahtivat/ tunkeutuivat luukusta sisälle ja putosivat lattialle. Pipo on suuri,varmasti lämmin ja saappaisiini sopiva. Käsityöt kunniaan! Toinen ilo on kyllä positiivinen palaute työstäni ja vieläpä heti aamulla, jolloin olin aika väsyväsy.

Rovaniemen rantabileissä lämpötila nostetaan hellelukemiin eli tuonne 30 asteeseen. Kuuma, lattialle levitetty hiekka polttelee varpaita ja ainakin osa ihmisistä pukeutuu pienesti..kait. Haluun Rovaniemelle, tosin kylmään lumeen tepastelemaan.