torstaina, toukokuuta 11, 2006

Ruokaa

Synttärikasvislasagne hänelle

2 sipulia
1/2 kesäkurpitsa
1 tomaatti
1 suuri porkkana
5 valkosipulinkynttä
2 tlk tommaattimurskaa
soijarouhetta suuren käden kourallinen

Mausteet:
Currya
basilikaa
tacoa
mustapippuria
kanelia
inkivääriä
paprikaa
paprikatahnaa
ketsuppia

Kulota sipuleita hetki öljyssä ja siirrä heidät syrjään. Laita pannulle vettä ja soijakastiketta. Kiehuta ja lisää soijarouhe ja currya. Anna olla kuumallla pannulla kunnes rouhe on kuivaa. Laitappa sekaan lisä mausteita, sipulit, tomaattimurska ja palotellut porkkanat. Anna olla lämpösellä liedellä,maistele ja lisää tarvittaessa mausteita. Ai niin ja ne valkosipulit tietty murskeena mukaan.

Valkokastikkeen korvaa Pirkka pinaattikeitto muskotilla maustettuna. Eli lämmitä keitto, mausta ja siinäpä se.

Hymyile

Sitten ladotaan lasagne. Laita tilkka maitoa vuoan pohjalle, jottei tartu lasagne kiinni. Pinaattilasagnelevyjä pohjalla, tommaattihässäkkää päälle, siivutettuja kesäkurpitsoja ja vielä pinaattikeittoa ja toista kerrosta kehiin. Jatka niin kauan ku tavaraa riittää, mutta laita viimeiseksi kuitenkin soosia. Ennen uunin menoa laitetaan pinnalle vielä raasttua, maistuvaa juustoa esim. Isabellaa ja seesaminsiemeniä. 200 asteisessa uunissa ruoka saa kypsyä n.40 minuuttia.

-----------------------------------------

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

what's the difference between paprikaa and paprikatahnaa ??

12:14 ip.  
Blogger Keiju said...

with paprika i ment the paprikapowder and paprikatahna means paprikapaste. this is a recipe for very delicious vegetablelasagna:)

12:25 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

lasagna made of vegetal????
bufff, not for me ;)

11:30 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home