lauantaina, kesäkuuta 30, 2007

jossain tuolla on juhlaa

Minusta tuntuu, että miltei kaikki mitä tällä hetkellä teen on aika turhaa. Teen asioita, jotka teen hetken kuluttua uudelleen, eikä kukaan huomaa mitään. Teen asioita oman mielenrauhani säilyttämiseksi, mutta se rauha järkkyy toistaessani asiat uudelleen ja uudelleen. Mikään ei etene minnekään, asiat junnaavat paikoillaan tai sitten ne menevät takapakkia. En löydä asioita, asiat hukkuvat ja asiat unohtuvat. Olisi kiva olla jollain tavalla itse hukassa, hukassa maailmalta, muttei itseltään. Puhun vähän, toisille puhun enemmän, jollekin voisin puhua eniten.

--------------------


On tylsää olla kaiken lisäksi kipeänä. Kukaan ei ole lohduttamassa. Jos en olisi kesälunssainen, niin lähtisin ulos ja haistelisin kukkia ja tiirailisin lintuja. Voisin polkea jonnekin minun Mintulla. Jos en olisi kipeä, olisin iloisempi. Missä kaikki energia?

------------------

Tulevaan yritän panostaa ja haalia positiivisia tuulia. Tulee rokkia ja tulee papuja, ja tulee juhlaa. Kyllä tämä tästä...

maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Brassica rapa, nauriin alalaji
Luonnonmukainen
Olisiko se maissi
Kukkakuvausta
English Summer Rain
Valmistautumista
Lumelääkettä
Lokki

sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Olen liian tunteellinen, otan asiat liian vakavasti ja petyn helposti. Inhoan sitä, että odotan jotain ja sitten se peruuntuu. Mun ei pitäs kyllä odottaa yhtään mitään ikinä, koskaan. Tänään ei ole mun päivä, ei ollut eilenkään ja olisin vain tahtonut tämän yhden asian toteutuvan. Antaapa olla.

perjantaina, kesäkuuta 22, 2007

Ruokaa

Tänään vietämme keskikesän hedelmällisyyden ja valon juhlaa, jolloin aurinko ei laske eikä nouse, ei ainakaan täällä Kemissä. Tein juhannuksen varalle ostoslistan, joka sisälsi:
- 1 kesäkurpitsa
- 500g viinirypäleitä
- 200g fetajuustoa
- 1 lonkero
Sain:
- 4 kesäkurpitsaa
- 1,5 kg viinirypäleitä
- 400g fetajuustoa
- kolme o,5l lonkeroa
Lisäksi minulla on neljä maissia, pakkasessa 4 jäätelöä ( mainitsin vain pitäväni minttujäätelöstä) ja kilo ranskanpottuja. Huh huh. Pikkasen on nyt joku ylimitoittanut minun syömistarpeeni!
-------------------------------------------------------------
Koivunoksat koristavat ovenpieltä ja suopursut levittävät suloista tuoksua keittiöön. Jahka olen juonut kahvikuppini tyhjäksi lähden haistelemaan ulkomaailmaa ja juoksemaan kilpaa ampiaisten kanssa. Tänä päivänä saan vihdoin alleni sinisen pyörän, jolla kuljen paikasta toiseen, Hepolahdesta Tervaharjulle ja kenties taas Hepolahteen. Ensin ei ollut mitään suunnitelmia tämän hedelmällisyyden juhlan varalle ja nyt on jo tehtävä valintoja. Mahtavaa on nauraa ystäväin kanssa ja sitä saa tehdä teki sitten minkä valinnan hyvänsä.

keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Lukko?

Olen aloittanut jo monta tekstiä, mutta kirjautunut aina pois muutaman kökköisen lauseen jälkeen. Tunnen olevani lukossa, ainakin joidenkin asioiden suhteen.
Hyvin vapauttavaa on kuitenkin olla täällä Kemissä ja olla vaan, olla ilman vaatimuksia ja ilman suunnitelmia. Nämä kaverit saavat minun oloni helpoksi. Heidän seurassa voi olla juuri sillä tavalla kuin huvittaa ja heidän seurassa kyllä huvittaa olla iloinen. Kivaa on, että M ja S saapuvat tänne huomenna!! Perjantaina teemana on suvaitsevaisuus ja meinaan törkätä maissini samalle ritillälle J:n makkaran kanssa:) Tosin en ole vielä kysynyt tätä itse herralta, mutta kyllä se varmasti suostuu. Samoilla rasvoilla.
Niin ja huomenna mennään M:n ja P:n kanssa kauppamaratoonille kuuntelemaan Randelinin Kakea, voisiko viikonlopun paremmin aloittaa! ( Tosin huomenna on vasta torstai, mutta kyllähän se loppu jo alkaa)
Hitsi kun on kivvaa! Kiitos!

keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Yritän olla niin ku en olisikaan.