maanantaina, lokakuuta 31, 2005

palaa

Kävin ostamassa niitä postimerkkejä ja edelleen sain sitä kilttiä ja ystävällistä palvelua.Kiitoksia hymyistä. Valitsin taasen aika kauan merkkejä ja täti haki minulle vielä lisää haluamiani sammal-postimerkkejä takahuoneesta. Ostin sitten 13 eurolla merkkejä ja kun maksun aika koitti, niin visa electronini ilmoitti rehellisesti olevansa katteeton.Hmmm. Kävin vielä muka Otollakin tarkistamassa tilanteen.Sama vastaus. Ostin aikaisemmin vähän lippuja Teatrialle ja sinne ne sitten upposivat...Täti laittoi kuitenkin merkkini kuoreen ja nimeni päälle ja sitten laatikkoon. Lupasin tulla aivan kohta takaisin ja tulinkin. Piti hakea sellainen seteli Koolta jonka olemassaolon havaitsin Oranssien jälkeen, mutta kenelle se kuuluu onkin pienoinen arvoitus. Noh, mutta lainasin sitä seteliä saadakseni nuo merkit.

Kävin kamelin kanssa kävelyllä ja juomassa vaniljateetä sikarinsavussa. Sain lahjaksi hyödyllisen kirjan:) Ja mukavan kirjoituksen ensimmäiselle sivulle. Niin ja me myös keinuttiin. Minä otin hurjat vauhdit, mutta se piti lopettaa kohtuu lyhyeen, koska tämä matkapahoinvoiva tyttö alkoi voimaan pahoin. Pitäsi ottaa Postafenia, jos tiedossa on keinuntaa.

Aivan kuin täällä palaisi joku muukin kuin kynttiläni...
Äidin marjat
Lavasteet
Saikkuli

Postiin

Brassica oleracea var. gongylodes eli kyssis Kopsasta

Meidän patterit on mitä ilmeisemmin kaikkein lämpimillään, juu, ja ulkonakin on lämpöä + 8! Entäs sitten kun siellä on -28. Viime vuoden lämpöennätys oli alimmillaan 17, siis meillä sisällä. Taas voisi kaivaa mittarin esille. Vaikka mitäpä sitä silläkään tiedolla, tunne kylmyydestä on aivan riittävä. Keitin puoli litraa teetä ja kaadoin höyryävää vettä suureen mukiin, jonka ympärille mahtuu molemmat kädet. Lämmittää.Tervetuloa talvi, tulisit vaan jo!

Aamulla polkasin kahvikuumuuksissani Kontinkankaalle, mutta nyt ei tee mieli ulos, koska nyt on jo kylmä.Kyllä kohta lämpiän ja sitten menen postiin jututtamaan tätejä ja ostelemaan postimerkkejä. Postitsa saa aina hyvää palvelua. Siellä on kaksi vallan mukavaa tätiä, jotka käsittelevät postimerkkejä niin kauniisti. Hennoin ottein. He ovat aina niin iloisesti esittelemässä minulle postimerkkejä:) Muutenkin on kyllä pakko rientää ulos pian, koska Isokoolle tulvii maalin odöörit ja se saa pääni hieman jomotukseen. Poralla jyrätään seiniä.Alakerrassa tehdään remonttia. Ilmeisesti kotiamme ei siis aivan heti rommauteta, mukava.





sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005


Ihanuuksien Maisukainen!!Minulla kävi perjantaina erityisiä vieraita. Tehtiin pirtelöä.






Uusi

Aloitin sitteen taas uuden blogin kirjoittamisen, koska kaksi ensimmäistä olivat niin kakkoja. Mutta tämä vaikuttaa hyvältä.Ja minulla on uusi kamerakin ja kuvia postittelen tänne.Paljon on opittavaa, voi hirmu miten paljon olenkin oppinut uusia asioita viime aikoina!

Tänään on ollut tosi lepposa, herkullinen sunnuntai. Olen hymyillyt paljon, hyöriessäni mukavassa paikassa ja saaden vatsani täytteeksi suomalaista kotiruokaa. Polokasin aika vauhdilla takaisin Isokoolle ja meinasin ajaa muutaman ihmisen päälle, koska tummiin pukeutuvia ihmisiä on hyvin hankala havaita ilman minkäänlaista valokaapelia.Heijastimet!

Ostin mustaa ja punaista villalankaa ja niistä syntyy minulle uudet lapaset, koska entisistä hukkui toinen pari automatkalla Tampereelta Ouluun. Lapaset syntyvät osaavissa käsissä ja lämmittävät sitten minun kätösiä. Minä kaipaisin myös räpikkäitä, joita voisin käyttää tähän tietokoneiluun. Isokoon tietokonepisteessä tuulee ja vinkkaa ja sormet on koko ajan kohmeessa. Onneksi yksi ikkuna saatiin edes hieman kiinnemmäksi, mutta vielä olisi vääntämistä. Tulkaa nyt joku vahva, voimakas, kiltti ihminen vääntämään ikkunamme kiinni.


Irtoaa
Kauneuden eteen...
Halaus






Yötanssit
Mussiikkihuoneessa
Mihin sinä menisit? Where would you go?