keskiviikkona, tammikuuta 04, 2006

Tarja

Aamulla soittelin heti meidän uuden jääkaappipakastimen perään ja sain sovittua kuljetuksen tänne koolle. Annoin ajo-ohjeet ja heidän saapuessa pihaan kävin vielä huhuilemassa parvekkeelta. Hissimme on juuri mitoitettu tuollaista jääkaappia varten, niin sopivasti se sinne mahtui, jättämättä tilaa millekkään muulle. Kaksi miesta kantoivat sen tänne ja sanoivat melkein heti alkuunsa, ettei se kyllä entisen tilalle mahdu. jippaaa... Ja minä kun eilen vielä tarkistin asioimaltani henkilöltä, josko pitäisi mitata ensin, mutta hän vakuutteli niiden olevan standardeja. noh meidän Rosenlew on aika vanha ja kaponen. Että nyt uusi odottelee keittiössä styroksiin ja muoviin pakattuna ja vanha edelleen paikallaan. Tulevat kuulemma "heti" tekemään asialle jotain.Jos "heti" tarkoittaa enintään 24 tuntia, olen tyytyväinen. Jos kaappi seisoo keskellä keittiötä kauemmin, saatan hermostua. Niin ja minähän tietenkin ehdin purkaa pakkasen ja jääkaapinkin, mutta takaisin kaikki ruoka oli lastattava. Se kävi nopeammin kuin purkaminen.

Voivottelimma tuplavoivotteluita herrojen kanssa, mutta eihän se mitään auta. Koloa on isonnettava, mikä merkitsee ainakin yläkaapin purkamista. Sivultakin on ilmeisesti otattava pois ja maalattava siistiksi. Se oli pienistä, mutta hyvin merkittävsitä senteistä kiinni.



Eilen olin 45sessa Tarja Rockissa ja ihmisiä oli aivan hulluna. Jonot syntyivät jo yhdeksän jälkeen. Menin yksin, mutta pian mukava tyttö liityi seuraani ja me jammattiin itsemme hikeen.Lavalle nousi Ruuskan Pekka , joka lauloi näin: " tykkään sinusta silti, vaikka leukasi narskuvat, kun syöt sämpylää...." Ohrankeltainen kuu loisti. M.A Numminen oli tietysti loistava laualessaan kookospähkinästä ja kumipallosta. Pian hänen jälkeen kuulimma ,kuinka Tarja Halonen oli nuorena tyttönä haaveillut olevansa joulukuusen koriste, mutta hänen isä oli selvittänyt ettei pätkätöillä pärjää ja Tarjanhan jobi olisi loppunut jo loppiaisena. Kuuden turvamiehen turvaamana tasavallan presidenttimme naureskeli eturivissä, rokkiväen huutaessa "TARJA, TARJA, TARJA!" Oli kyllä hulvatonta, enkä todellakaan kuvitellut "törmääväni" presidenttiimme 45ssa!!!

Mutta nyt soittelen, josko pääsen hakemaan cd-hyllyäni.