sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Kesä mielellä

Eilen yskin silmäni verisuonille ja pääni kipeäksi eikä vieläkään kokonaan hellitä. ÄÄÄÄÄÄ. Vietin eilen paljon aikaa tietokoneella kirjoitellen maileja, jotka katosivat ennen lähettämistä, kuunnellen musiikkia, katsellen kuvia, jutellen, lueskellen ja hankkien tietoa. Tässäpä vähän oppimaani; tehdasalue jossa valmistetaan Ladoja on maailman suurin sellainen eli yli 600ha. Enkä tiennyt, että ladojen malli on lainattu lisenssillä Fiatilta. Enhän minä tosiaan autoista juuri mitään tiedä , että silleen:)

Kuuntelen Regina Spektorsia sekä Editorsia ja ihmettelen ,kuinka hyvin MINÄ nukuin. Heräsin yhdentoista aikaan mikä tekee noin kaksitoista tuntia unta! Huh huh. Uniakin muistan nähneeni ja siitäkin on jo ehtinyt kulua tovi. Verhot ovat vielä kiinni, mutta ikkuna auki, jotta kuulen kaunista moottorin hurinaa..Kohtapa en enää kuule, joten "nautin" nyt:)

Kahvi kylmenee kupissa, koska ei se nyt kuitenkaan maistu. Tulipa keitettyä, joten otan kuitenkin lisää. Lämpeneepä entinen jämä. On kyllä tulut juotua ihan hulluna kahvia tuolla töissä!

Minun koneessa on jokin vialla, enkä tiedä mitä sille voisi tehdä, joten olen sitten sammutellut konetta aika useasti. Tuo alapalkki häviää aina jonnekin ja hitaus vaivaa. Kone si usko pyyntöjäni. Onkohan jokin ötökkä päässyt pesiytymään tänne...

Haluaisin mennä pian Kemiin. KesäKemi on vallaton. Valtakadun pienet koivut vihertyvät ja katua on mukava hurautella alaspäin sinisellä kemipyörällä. Tassutella kaupungilla, istuskella Merihovin edustalla vettä syöksevien lohien seurana ja nuoleskella jäätelöä samassa asennossa vierustoverin kanssa. Ajella sitten vaikka rantaan, istuskella nurtsilla ja antaa merituulen vilvoittaa varpaita. Ja nyt kun minun siskonikin sinne rantautuu, niin saapi monta iskua samalla läimäyksellä. Tosin taitaa olla niin , etten ole koskaan ollut Kemissä, ettei sisko olisi ollut siellä vaikkei Kemissä asunutkaan. Mutta ihan erihän se nyt on, kun voipi jatkaa Valtakatua HL:n kotiin ja kulkeutua yöseikkailultakin sinne;) Kesäääää. Kesällä tapaa aina hassuja ihmisiä ja kohtaa kauan "kadoksissa" olleita ystäviä. Minä odotan näkeväni muun muassa Perunan!