perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Matot kaakkoon

Kodissa tuulee leppoisasti, koti on ihana. Nyt. Kamat ovat siis viimein täällä ja se tuo minulle mielenrauhaa. Ei muuta kuin matot vinoon, kuolleet kukat pois ja elovoimaa asuntoon. Virratkoon vapaasti ja tuokoon meille onnea!

Tänään olen jo kävelleyt n. seitsemän kilometriä ja kohta lähden uudelleen matkaan. Kävin kaupungilla, joka on saanut ihan uuden merkityksen muutettuani pois sieltä. Teki heti ieli soitella kavereille, että tavataan ja juodaan limpparia! Mintun avain on hukassa, joten sen tähden ihmisvoimalla mennään.

Tämän viikonlopun suunnitelmat ovat muuttuneet aika monta kertaa ja päädyin siis siihen, että olenkin täällä. Vaan eipä siinä mittään. Tämähän on mukavaa. Ensin piti lähteä Tampereelle ja Turkuun, sitten vaan Tampereelle ja lopuksi Konemehtään. Innostukseni lopahti tilin saldoon ja sain jo toisenkin innostumaan. Hamitti ilmoittaa, ettei tästä mitään tulekaan. Ja se on vähän harmi etten pääse Viinikkaan. Noh toisella kertaa sitten. Aika on se mitä minulla on.

T ja M sitten pakkasivat kamansa ja läksivät ajelemaan kohti Etelää kahdestaan. Aika jännää, että lapsuuden/nuoruuden tuttu onkin yht'äkkiä tekemisissä juuri T:n kanssa. Mukavaahan se sellainenkin on.

Minä puolestaan tapaan uuden tuttavuuden. Menemme bileisiin. En ole käynyt uusien ihmisten bileissä piiiiitkään aikaan. Viimeinen kerta taisi olla jouluna Raahessa. Jee siis! Nyt jatkan kahvittelua ja Dredgen fiilistelyä ja pian sitten talsimaan.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Olipas mukava iltama eilen :) Heikki kruunasi kyllä olemuksellaan kaiken. Nukuinkin todella hyvin ja sikeästi. Eikä ole edes yhtään rabulanpoikasta. Sitä uintihommaa pitää yrittää uudestaan..mukavaa päivää sinulle.

3:24 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home