perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Borrelioosi

Nukuin levottomasti. Olen nukkunut levottomasti koko viikon. Pääasiassa, koska on kuuma, levottomat jalat ja ajatukset hörrää päässä. Eilen Ä:n kansa ajateltiin, josko meillä molemmilla on borrelioosi. Sanoin Ä:lle, että minulla on viikon ollut kuumeinen olo, nuha, uupumus ja levottomat jalat. Ä sanoi, että hännelläkin on levoton olo, pitäisi kuulemma olla koko ajan tekemäsä jotain. Heh. Ei nuo taida ihan borrelioosiin liittyä, mutta kuitenkin. Kyllähän ne oireet ovat aika paljon vakavammat!

Tämä aamu oli viimeinen, jolloin olimme kaikki yhdessä aamupalalla. Kenties hieman haikeaa. Nyt on. Eilen illalla petiin kömpiesssä ei myöskään ollut kivaa. Olisin halunnut puhua. Puhua pahan mielen pois. En osaa enkä tykkää puhua puhelimessa.

Kadulta kuuluu hurjaa mölyä ja se ahdistaa. Tuo melu on alkanut viimeisen kuukauden aikana todella ottamaan päähän!

Kahvihiki nousee pintaan. Maksan laskun, menen suihkuun, pakkaan ja lähden reissuun. Suomen pohjoisimmat hiekkadyynit odottavat tallustajaa. Kohtaan ihailemani henkilön vuoden jälkeen viime kohtaamisesta. Ihanaa..

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Eipä sitten tullut minullakaan lähdettyä sinne raaheen. Harmi. Keikka olisi ollut mukava nähdä. Hui, kun minulla onkin iso nenä.. :D tuossa kuvatuksessa meinaan ja ilmeisesti muutenkin. Olinpa muuten minäkin tämän vkon flunssassa. Nyt alkaa hellittään ja tänään olisi yrityksenä suunnata 45seen vähän tanssahtelemaan. Tekee hyvää viikon makaamisen ja tuhinaköhimisen jälkeen:). Mukavaa reissua.

T: Ansku

4:52 ip.  
Blogger Keiju said...

Heh. "Iso nenä", no ei kyllä OLE!Reissu oli aika...hmmm antoisa, hih;)
Keikalle olisin minäkin tahtonut, vaikka järjestelyt kuulostivat olleen aika "sieltä".
At The End Terviksessä keskiviikkona klo 21.30. Tuleppa sinne!

10:23 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Heippa Tuikkula!
Epäiletkö vielä saaneesi borrellioositartunnan? Ovatko oireesi lisääntyneet? Minä olen sairastanut kroonista borrellioosi jo pitkään .. pitkään .. eikä se ole ollut yhtään mukavaa. Jos epäilet saaneesi tartunnan älä jätä asiaa hoitamatta.

T: kirmar

7:22 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home