perjantaina, elokuuta 11, 2006

Telttaan matoileen

Minulla on meneillään iskelmäkausi. Tai tänään on iskelmäpäivä. Stereot soittavat Hermestä ja Mombasaa:) Heh.näiden tahtiin on hyvä paistella sipulilättyjä ja pilkkoa aineksia salaattia varten.

Eilen tunnelmoin yksin kotona sytyttäen muutamia kynttilöitä, polttaen jasmiinin tuoksuisia suitsukkeita ja kuunnellen surupianoa. Levitin sohvan, pistin maate ja nostin koipeni ylös nojalle. Olin unohtanut nuo kynttilähetket. Jotenkin ne kuitenki eilen palasivat mieleeni, onneksi. Välillä kuuntelin hörhömusiikkia ja tanssin iloisesti keskellä lattiaa. Oli minun omahetki.

Pitäisi rientää suihkeeseen ja laittautua valmiiksi telttailua varten. Tai siis kohtuu yksityistä Telttailufestaria. Ihan perhosia vatsassa, kun mietin tulevaa iltaa. Tiistaina M kutsui minut ja A:t näihin kemuihin ja mehän innostuimme. En tunne sieltä ketäänm uita kuin seuralaiseni ja sekin vähän jänskittää. Tai siis en tiedä yhtään ketä saapuu paikalle. Voihan olla , että siellä on useampikin tuttava tai ainakin voimme hankkia uusia tuttavia.Voimme leikkiä matoja, jos siltä tuntuu. Lämmintä mukaan, makuupussia, teltta ja ravintoa. Kamaa kertyy mukaan aika lailla, mutta onneksi Minttu kulkee ja paluumatkalla puolet on jo nautittu pois.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kun kerran on iskelmän aika, niin testaappa Kasevaa :)

1:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home