keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

sauvakävelyä ja pyykkiä

Punaiset posket, tukka sekaisin, verenkiertoelimistö rullaa ja olo on vahva! Nimenomaan fyysisesti vahva olo tuolla ulkona rehkimisen jälkeen. Kait se henkinenkin vahvuus lisääntyy siinä sivussa:) Päivällä olin jäätyä bussipysäkille, mutta nyt kyllä tarkeni. On hyvä aika sauvailla, koska tiet eivät ole kovinkaan luikkaat ja lumipeite peittää kadut 97 prosenttisesti. Kunhan tulee lisää lunta, niin sauvailu luistaa vieläkin paremmin. Olisi kyllä kiva, jos Oulussa olisi hieman enemmän korkeuseroja, jotta reitit olisivat vaihtelevampia.

Nyt tekisi mieli saunaan, jonka päälle nauttia voisin lasin rentoittavaa punaviiniä. Kumpaakaan en kuitenkaan nyt taida saada, mutta pian on perjantain saunavuoro. Nautin lakritsiteetä, sekin lämmittää suloisesti.

Lyhty palaa edelleen..

Pesukoneesta kuuluu hieman vaikertelevaa ääntä. Toivottavasti se ei ole mitään vakavaa. En ole varmaan koskaan aikaisemmin pessyt näin paljon pyykkiä. Kone on hurruuttanut n.kahden viikon aikana miltei joka päivä , jos vain edelliset pyykit ovat kuivuneet alta pois. Korit eivät ole vieläkään tyhjät, mutta luulen tarvitsevani enää yhden pesukerran korien tyhjäämiseksi. Tosin kohta kotiutuu ihanuus, jonka mukana on varmasti pyykkiä, jolla ainakin toinen koreista taas täyttyy. Mutta mitäpä tuosta:) Minulla on ollut aikaa pestä, joten olen sen tehnyt. Enhän minä sitä paitsi tee juuri mitään, rouva Huberthan sen homman pääasiassa hoitaa.