maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Kirja

En ole siellä missä pitäisi.




Katson tuota punakantista kirjaa, joka aukinaisena lepäilee upean ruokapöytämme kannella. Minun tulisi ottaa tuo kirja ja paneutua sen sisältämään tietoon. Olen jossain ihan muualla, mutta jos ottaisin tuon kirjan, niin se auttaisi ja poistaisi muutaman päivän kuluessa ikäviä tuntemuksia. Mahtava kirja siis, ainakin voisi kuvitella. Kirja, joka poistaa huolia. Tenttikirjastahan minä tietenkin puhun. Torstaina tenteistä vähenee yksi ja se on paljon se. Sitten vielä kolme ja se yksi iso työ jäljellä. Minua kauhistuttaa tämä kevät noiden tenttien osalta ja oman jaksamiseni osalta. Välillä on ihan puisteltava päätä, jotta ajatukset eivät olisi niissä liikaa, mutta pian ne palaavat. Jos vain jaksaisin puurtaa ja puurtaa. Ehkä minun pitäisi keskittyä vain ja ainoastaa yhteen asiaaan muutaman kuukauden ajan. Olla eristyksissä, lukea , lukea ja hankkia tietoa..

Onneksi pian on aurinkoa!

Herätyskello soi 4.15. Saatoin ystävät ulos taksiin ja vein roskat samalla. Vuosi alkoi sittenkin loistavasti, koska heidän vierailun jälkeen en juurikaan muista kuinka ensimmäiset päivät todellisuudessa menivät. Oli hienoa (taas) saada heidät vierailulle ja kurkistamaan uuteen yhteiseen kotiimme. Kodista ja tulevaisuudesta voisinkin kertoa hieman lisää. N.neljän viikon kuluttua eli helmikuun alussa kotimme on erillä paikalla. Muutamme yhteiseen puutalohuoneistoon Tuiraan ja aloitamme samalla kiertävät talonmiesvuorot. Nyt me muutamme yhteen. Uusi koti on kaunis, teemme siitä kauniin ja viihtyisän, jossa toivottavasti viihdymme hieman pidempään kuin täällä. Olisimmehan me toki täälläkin viihtyneet ilman liian pitkään kestävää putkiremonttia.

Pakkaamisen pyrin aloittamaan hyvissä ajoin ja sillä tavalla yritän vältää muutosta mahdollisesti aiheutuvia huolia. Onneksi meillä on apu lähellä ja uusi kotikin tuossa melko vieressä. Ei tarvitse jokaisen lastin kohdalla miettiä, mistä saisi kyydin, koska on tuo Passatti tuolla pihalla. Kiitän tätä kotia kaikista niistä hyvistä hetkistä, joita se on tarjonnut puolen vuoden aikana ja yritän oppia jotain niistä ikävistä hetkistä, joita olen täällä kokenut. Kiitos ja nyt avaan kirjan.