keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

kivusta ja särystä

Vuosi 2007 alkoi tavalla, joka ei ollut odotettavissa. Ensimmäinen aamu ja silmäni olivat turvoksissa. Tämähän voi olla myös ihan normaalia, mutta 12 tunnin kuluttua herätyksestä näkökenttäni oli aika ajoin jo ihan sumea. Silmät muurautuivat miltei kiinni ja olisivatkin ellen olisi käynyt niitä puolen tunnin välein pesemässä. Jos pääni erehdyin alaspäin laittamaan, oli kipu silmissä ikävä. Lääkärin mukaan olin hurjan näköinen, heh, olisi vain nähnyt minut päivää aikaisemmin kun olin sen inhittavan liman peitossa, tai siis silmän alueeni olivat.Mutta minun on kuitenkin kerrottava, että viime vuoden kaksi viimeistä päivää olivat huisin hauskat! Kiitos kaikille mukana olleille ja toivottavasti lauletaan joskus uudelleen, koska oli sen verran hauskaa:)

Nyt minä yritän parantua. Eilen napsin muutamat valkosipulinkynnet ja aamulla tuoksu oli sen kaltainen. Mutta mitäpä sitä ei tekisi tervehtymisen eteen. On kyllä kurjaa olla kipeänä! Ei pääse ulos, vaikka ilmakin on mitä ihanin. Lempeästi leijailevat hennot lumihiutaleet..

Kuuden tunnin kuluttua E ja L saapuvat naapurimaasta viettämään pitkää viikonloppua meidän luona! Miten hyvä onkaan heitä nähdä, sillä viimeisestä kohtaamisesta on ehtinyt kulua jo 10 kuukautta. Onneksi odotettavan ja sitä seuraavan tapaamisen väliin jää vain viisi kuukauttaa, koska me menemme silloin heitä tapaamaan ja olemaan läsnä heidän juhlassaan. Juhlassa, jossa he sanovat tahdon ystävien ja perheen parissa.

Nyt lepo!