tiistaina, helmikuuta 21, 2006

15 vuoden kuluttua

Annoin kummitytölle lahjan, jonka hän saapi avata vasta viidentoista vuoden kuluttua:) Huh, se tuntuu kyllä niin kaukaiselta... Toivotaan, että kuori pysyy tallessa. Sinne lappoi kyllä sakkai ja lämpötila nousi korkialle. Ei ollut kylmä! "Emäntä" oli laittanut pöydän koriaksi. Oli kiva käydä.
Kotiin saavuttuani nukahdin hetkeksi ja heräsin, kun jokin tepasteli keittiössä. Väsy tuli kyllä tosi yllättäen, vaikka olinkin hieman odotellut sen saapumista, koska nukuin vain joitakin tunteja yöllä. Ihan muuta minun olisi kyllä pitäny tehdä, siis nukkumisen sijaan..

Paleli kun heräsin ja sille oli tehtävä jotakin. Ensiksi Vilukissaa tulemaan, muutama hyppy keittiön lattialla ja sitten päätin alkaa siirteleen huonekaluja. Kolme sohvaa vaihtoi paikkaa ja töllö lähti elohuoneesta pois. Ihanan helposti huonekalut vaihtavat paikkaa, koska ei tarvitse varoa juuri mitään. Työntää taikka vetää paikasta toiseen, että terkkuja vaan naapureille.

Varttia vaille yhdeksän oli pakko juosta Anttilaan, koska tuli niin kova jano, jonka tahdoin välttämättä tyrehdyttää limsalla. Maistuipa unelmaiselle. Mistä mulle tulikin niin kova jano...sinapista?Niin, Ei täällä vielä ihan valmista ole, mutta ihan kivalle näyttää, koska jo vaihtelu tuottaa iloa. Jotenkin erilaista hengittää.


Tänään näin ensimmäistä kertaa studion ja tänään myös kauan kadoksissa olleet lapaset löysivät omistajansa. Studiosta vielä sen verran, että se oli siis sellainen, missä tehdään mussiikkia, heh;) Suosittelen kuuntelemaan,mitä siellä on saatu aikaiseksi! Mielestäni aika loistavaa tuotosta.