keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

paranen

Heräsin virkkuna kahdelta yöllä ja odottelin siinä sitten, että kello tulisi seitsemän, jotta kehtaisi nousta. Nukahdin onneksi uudelleen runsaan tunnin kuluttua ja heräsinkin sitten seitsemältä. Nyt ei ole todellakaan kiire! Lueskelin raaaauhassa aamun lehden. Kylppärikujalla sairastetaan Heikkilän Yrjön tautia. Ikävää.

Minulla puolestaan alkaa olo olla aikasta pareman puoleinen. Maanantaina aloitin antibiootit, joita napsitaan 4 päivässä, huh! Kyllä lähtee pöpöt!

Porkkanan tuotantolaskelmat tuli eilen tehtyä viimestä silausta varten. Harmi kun emme tee laskelmia luomutiloista vaan tavanomaisista. Sain onneksi tehdä porkkanasta enkä kukista. Vielä pitäisi miettiä kuinka saisi kustannuksia alemmaksi. Liekkö opettajalle kelpaa sellainen ajatus, että ottaisi tilalle sellaisia matkalaisia. jotka yöpyisivät muutaman yön ja sitä ja ruokaa vastaan tekisivät töitä. Tuolla tavalla voisi säästää hieman työkustannuksissa, jotka näyttäisivät olevan suurin menoerä..Taitaa opettaja kuitenkin kaivata kustannusten alentamiseksi sellaisia tapoja kuten uusien lajikkeiden hommaamista ja viljelyalan kasvattamista, jolloin koneellistettaisiin tiaa...

Koulusta vielä sen verran, että saan tehdä opinnäytetyön mieleisestä kasvista! Vielä ei ole sen aika, mutta sitten myöhemmin. Mukavaa, että edes jonkinmoinen idea on selvillä.


Tuulee....