maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Eka pvä

Ensimmäinen työpäivä takana! Posket punotaa ja suihkun jälkeinen raukeus saa jäsenet veteläksi. Aurinko väsytti hieman silmiäni, sillä unohdin arskat kotiin. Minä olen istuttanut lehtikuusia tai oikeastaan kulettanut heita parempaan paikkaan. lapioinut heidät ylös, kärrännyt kottikärryillä pienen matkan päähän ja kaivanut heille uuden kuopan. Olen kitkenyt rikkoja tammitaimien väleistä ja tallonut yhden hennon yksilön kumisappaani alle, ups. En ole vielä tavannut taimiston piisamipariskuntaa, mutta kuovin tapasin jo. Siellä on nähty ja kuultu myös fasaaneja.

Puput olivat jyrsineet muutaman omenapuun. Heidät pyritään kuitenkin ampumaan, jos he uskaltautuvat aitojen sisälle. Ajatelkaa kun he neäkevat mahdollisiiden loikata aitauksien sisälle nakertamaan uskomattoman makeita, nuoria taimia ja sitten PAM!

Meillä on kyllä aika pikkuiset sosiaalitilat! siellä saa varoa, ettei kaada toisen kahvia syliinsä taikka kolauta reittä pöytään, jonka äärellä toinen yrittää juuri hyvin pienesti aterioida. Oma kaapiia ei saa auki jos toinen tahtoo "keittiöön" juuri samalla hetkellä. Mutta eipä se mitään. Eihän sitä sielä töitä tehdä vaan tilavassa taimistossa, jossa taivas on kattona:)
Ja kellokorttilaite on antiikkia! Pittää ottaa kuva.

Tämän päivän nautintoja/ iloa aiheuttaneita asioita
* se tunne, joka valtaa, kun nyhtäisee jonkun rikan ihan juurineen ja tietää ettei siitä kasvista jäänyt mitään maahan
*Hyvin levottomasti nukutun yön jälkeen linnut lauloivat Alppilassa ja kello oli kuusi
*Sain pestyä pyykkejä
*Päätöksien aikaan saama kutina vatsassa ( ei mitään allergiaa!)
*Uskomattoman ihana Aarre


Nyt minua väsyttää aika rankasti. Kävin vielä hakemassa vintiltä mattoja poikien reenikselle. Yksi matto lähti olakkaristakin. Minä tahon kyllä kaydä sielä sitten joskus vierailulla!

Kuka kävisi mulle kaupassa...en jaksa..hui hai.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Täytyypä kommentoida, että liian usein saa lukea semmosta turhaa valitusta, mutta sun tekstit on ihanan hyväntuulisia. On ilo lukea, vaikken sinua tunnekaan. :)

-tuntematon lueskelija

8:35 ip.  
Blogger Keiju said...

Hei sinä tuntematon!
Voi että on kuule mukava kuulla, että joku ajattelee noin.Hymyilen. Kiitoksia, että kirjoitit sen tänne:)

8:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home