torstaina, syyskuuta 07, 2006

Kasveja

Minua olisi nukuttanut niiiin pitkään ja nyt huomasin, että olisin saanut nukkua tunnin pidempään, koska tunti alkaakin 15 minuuttia myöhemmin. Höh. Sais tänne kyllä kulkea linjuri puolen tunnin välein! Kaksi linjaa, jotka molemmat menevät samaan aikaan eli tunnin välein.
Eilen opiskeltiin Sa:n kanssa ihan "hulluna" Oltiin koulussa 9-17.15.Neljä tuntia istuttiin kuivanäytehuoneessa ja yritettiin tunnistaa kasveja. Talvikit, kohokit, kihokit, ristikukkaiset yms menivät sekaisin ja välillä epätoivo valtasi sydämen. Minä narskutin välillä aika runsaasti porkkanaa ja S painoi kerran päänsä pöytään ja otti nokoset.Neljältä olikin sitten tentin vuoro ja se meni kyllä ihan penkin alle. Harmittaa.Ei laittanut opettaja mitään helppoja kasveja. Ei yhtäkään saniaista, varpua taikka jäkälää...ääää. En tiennyt yhtäkään kasvia varmalta enkä jäänyt tentin jälkeen kuuntelemaan tuomiota vaan läksin pihalle. Luen tuomion mieluummin tänään ilmoitustaululta.
Väsyneenä talsin kotiin, jossa odotti ikävä ilmoitus, mutta lämpimää uuniruokaa. Kiitos siitä, se oli parasta eilisessä.Tuohon kirjeeseen vastaan kyllä ja myönnän virheeni, mutta puutun väitteeseen "toistuvasti".
Tänään suunnittelen meneväni suoraan koulusta kahtelemaan musiikkivideoita ja sitten illalla suuntaan keikalle Rattori Lupille.
Kaipaan pitkiä aamuja ja ihon tuoksua.