maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

salaattia ja 60-asteista pyykkiä

Meän pyykkikone pesee ihan uskomattoman kauan 60 asteista pyykkiä. Onneksi harvemmin tarvitsee käyttää tuota astelukemaa, koska 20 asteen alentaminen nopeuttaa koneen toimintaa. Tuo kone on muutenkin vähän persoonallinen, koska sillä on tapana rullata kaikki pyykit. Siis jos on lakana mukana niin kaikki on sitten siellä sisällä. Toisaalta se on ihan kätevää, koska ei tarvitse nostaa kuin yksi möykky koneesta.

Kello on taas vasta viisi, enkä millään jaksaisi tehdä enää opinnäytetyötä. Mitäs nyt sitten. Sain minä onneksi tiivistelmän kirjoitettua, rasvahappo- taulukon tehtyä sekä saatettua loppuun tuon laadullisen tutkimuksen analyysin. Juoksentelemassakin kävin ennen kaupunki-lounasta. Vanillassa oli mahtava salaattitarjonta, joka koostui peräti neljästä eri salaatista ja mukana oli myös papauja! Saattaa se kyllä olla ihan normaaliakin, onko? Mukava vaihteeksi mennä valmiiseen pöytään ja varsinkin nyt kun on yksin, niin eipä taida tulla paljon itselle kokkailtua. Pakasteessa on kasviskeittoa yhden hengen annoksina sekä wokkivihanneksia. Niillä mennään:)

Näin tänään Valoa piiitkästä aikaa. Se hymyili. Meän kommunikaatio on viime aikoina ollut ihan onnetonta. Kiire tekee kärttyiseksi ja poissaolevaksi. Vanha tieto muuttui kohdatessamme uudeksi, ainakin toiselle osapuolelle. K:n tulosta ei tunnu kukaan tietävän ja minäkin aloin epäröimään josko muistan päivän oikein. Kävi myös ilmi, että A ja M ovat lähdössä meidän lailla Placebon keikalle, joten Passatin valjastaminen alkaa tuntua järkevältä ja iloiselta vaihtoehdolta.

Jotkut ohikulkevat ihmiset tuoksuvat tosi hyvälle. Minä en varmaan koskaan. No en minä nyt pahallekaan tuoksu, toivottavasti, mutten luo toisille hyviä reaktioita tuoksullani. En ainakaan usko. Varmaan tuoksun aina valkosipulille, koska syön sitä miltei päivittäin. Se on vaan ihan parasta maustetta!

Palstamaksu tuli vihdoin. Kohta pääsee lannoittamaan. Mun on palkattava joku kastelemaan mun taimia toukoreissun ajaksi.