tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

MehujääTELÖ

Flunssan pahin taitaa olla ohi, mutta niiskututtaa vielä kovasti ja joitain epämielyttävitä tuntemuksia ilmenee pää alas päin ollessa. Alan kyllä kyllästyä niistämiseen ja nenäni alkaa kärsiä niin fyysisesti. Kaksi pakettia nenäliinoja ja yksi rulla wc- paperia on hulvahtanut tähän tautiin.

Noh, tänään olen kuitenkin saanut aikaiseksi ja sehän on vallan miellyttävää. Kirjahyllyt ovat kadonneet, tosin tuonne viereisen huoneeseen, mutta silti! Huomenna kello kahdeksan aamulla ne seisovat tuolla kadulla ja odottavat noutajaa. Noutaja ei vie heitä suinkaan pahaan paikkaan, eikä yhteiselomme tähän lopu, vaan me vaihdamme paikkaa. Tänään en ole vuodattanut kyyneiltä, mutta eilen piti kyllä muutama vuodattaa. Jääkaapin ovi tyhjeni samoin kuin astiakaapit. Oma kotini näyttää hieman oudolta.. Tunnelma vaihtuu ja minua haluttaa mehujäätä! Saako näin myöhään enää syödä mehujäätä?

"Mehujää on pitkälle jäätelöön rinnastettava elintarvike, jossa jäätelön sijasta on jäädytettyä mehua. Useimmat mehujäät ovat ulkomuodoltaan lähellä tikkujäätelöä."

Minä olen tavannut kutsua mehujäätä mehujäätelöksi, mutta eipäs se niin olekaan ja siksi valaisin itseäni tuolla edellisellä lainauksella:) Mutta pissi on silti yhtä kuin marmorikuula! On se!

Viimeisten kunniaksi syön mehujään:)