lauantaina, marraskuuta 04, 2006

voitto!

Avasin eilen aamulla sähköpostini ja siellä odotti maili tällainen:


"Tervetuloa "Kosketuksessa Zen Cafe" -konserttiin 14.11.

Onneksi olkoon, olet voittanut 2.11. pidetyssä arvonnassa yhden hengen sisäänpääsyn "Kosketuksessa Zen Cafe" -konserttiin.

Konsertti pidetään tiistaina 14.11. Akun Tehtaalla, Ylöjärvellä osoitteessa Aurinkokuja 9 ja sinne sinun toivotaan tulevan paikalle klo 18. Konsertti päättyy noin klo 21.30."


Juoksin oitis makkariin hihhuloimaan ja jippiitä huutamaan!! Pian kuitenkin palasin maanpinnalle huomatessani keikan olevan keskellä viikkoa, tiistaina. Ja kyseinen tiistai on vielä se päivä , jolloin olen menossa paljon tärkeämmälle keikalle ( At The End 45:ssa 14.11). Harmi, että sattuivat samalle päivälle. Olisihan se ollut mukava päästä suomirockin historiaan tuolla keikalla. 100 onnekasta pääsee tuolle keikalle, joka tallennetaan siis Ylelle. En ollut kyllä oikein uskoa, että arpa suosi minua, sillä usein se ei ole sitä tehnyt. Muutama vuosi sitten voitin vokkipannun. 14- vuotiaana voitin joulumyyjäisistä herkkukorin ja siinäpä ne arpavoitot taitavat olla.

"Akun Tehdas ja Yle Teema jatkavat suomalaisen rockin lähihistorian tallentamista. Sarja tuo suomirockin historian kiinnostavalla tavalla tähän päivään. Kokonaisuus rakentuu kahdesta rinnakkaisesta sarjasta, Kosketuksessa –livetaltioinneista ja Merkkipaalut –dokumenteista. Sarja alkaa Yle Teemalla 2007 aikana."

------------------------------------------------------------

Kodissa tuoksuu ihanalle! Perunalimppu uunissa ja edellisen tulokkaan, peltileivän, tuoksu leijailee vielä huoneistossamme. Paistetun sipulin tuoksu alkaa voittamaan tuoksujen mittelön. Vielä olisi tulossa kaksi piirakkaa, omenakakku ja punajuurisopaa. Kun uunia kerran lämmitetään, niin leivotaan sitten kunnolla!