perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Uusi koti ja sohva

En ole naputellut herran aikaan näppäimiä tarkoitiksena tuottaa lauseita virtuaaliseen päiväkirjaani. Tietokone on aika tavalla koulukäytössä( mm.kustannuslaskelmia exelillä jee), mitä nyt muiden päiväkirjoja lueskelen ja tietysti omat mailini tarkastan. Ok, myönnettäköön, että olenhan toki vieraillut lempibändieni sivuilla ja kahtellut jo kesän festivaali tarjontaa sekä jokusen reseptinkin olen lukenut.

Meillä on nyt kuukauden päivät ollut koti Tuirassa ja ihana koti onkin. Pidän tästä oikein kovasti, koska tämä on KOTI! Lautalattia narisee suloisesti ja sen päällä on hyvä maata. Lautalattia hymyilyttää. Kodikkaassa keittiössä seisoo punainen jääkaappi ja sehän sopii meille. Punainen mahtaa olla innoissan saadessaan lajitoverin, vaikkakaan he eivät juurikaan kohtaa, koska toinen vietää aikansa keltaisessa olohuoneessa. Talon sääntöihin kuuluu kiertävä talonmiesvuoro, joka meillä alkaa huomenna. Jos lunta satelee, niin me kolaamme sen pois. Sauna on siivottava, porraskäytävä pidettävä siistinä ja öljyt tarkastettava. Mielestäni talonmiehenvuoro on oikein kiva asia ja vähällähän me päsemme, jos verrataan ihan omaan mökkiin ja sen tuomin askareihin.

Minua ei ole paljon muualla näkynyt kuin täällä Valtatiellä. Joku on kyllä voinut nähdä minut vilaukselta sauvailemassa tai odottelemassa Onnelan kulmilla. Mitä ihmettä minä olen Onnelan kulmilla odotellut? Noh, me olemme käyneet etsimässä sohvaa aika moneen kertaan tai ainakin monesta kaupasta ja tapasimme perjantaisin tai torstaisin tuossa pisteessä lähteäksemme tallustamaan kohti sohvakauppoja. Jätimme perinteen muodostamisen sikseen ja ostimme eilen sohvan! Ihan ensimmäinen sohva, josta olen jotain maksanut. Aiemmat sohvat kun kuuluivat jo kalustoon ellei niitä löydetty vaihtolavalta tai vintiltä. Kahden viikon toimitusajalla saamme oman sohva, jossa kukaan muu ei ole meitä ennen lötkötellyt. Sohvalle mahtuu oikaisemaan pidempikin henkilö, koska leveytenä on 2,20m. Sohvan tervetuliaismeiningit on järjestettävä!

Nyt en kirjoita kiireistä. Koulua riittää ja se siitä. Toivottavasti saan kevään tullen keittää kahvit sen loppumisen johdosta.

Kiitos.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

finally updated

pics are welcomed (my finnish is really bad to read the text) :)

2:52 ip.  
Blogger Ensio said...

Jaahas. Mäkin ehdin jo huolestua, että mihinkäs se Ulla-Maija on kadonnut. Terveiset viime vkonloppuiselta Budapestin reissulta ja (Saksan) Ilkalta

2:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home