maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

hyvää vappua

Nukuin ihan älyttömän levottomasti miettiessäni tämän päivän järjestelyjä ja viimeisiä tärkeitä koulujuttuja. En saa vieläkään rauhaa, vaikka työn palautin viime keskiviikkona. Se kummittelee päivittäin pääsäni ja mietin kuinka kaikki voi vielä mennä ihan pieleen. Eipä ole nyt uskoa itseeni, ei ainakaan tuon asian saralta. Mulla tekisi mieli vaan unohtaa ja istuttaa sipuleita ja lähtä jonnekin täältä Oulusta.

Tänään on olevinaan vappuaatto ja ensimmäsitä kertaa kuuteen vuoteen musta ei tunnu miltään. Aika tavallinen ilta ja päivä tästä kait tulee ( paitsi, että poistun kotoa), kun ei ole paikkaa eikä oikein intoa järkätä mitään suurempaa. Aikoinaan olin jo koristellut kotini mainoksista askartelemillani koristeilla ja ilmapalloilla. Roskaa ei nyt kotonani näy eikä juustohyrrät keittiössä tuoksu. Aamulla olisi mieli tehnyt jäädä Mario-peittoni alle maailmaa piiloon. Kenties tuolta ulkoa saan mukavia ajatuksia mukaani tälle päivälle. On kuitenkin todella kiva, että A ja K ovat saapuneet kaupunkiin ja että pääsen V:n kanssa hassuttelemaan.

Kauppalista näyttää pitkältä. Pitäisiköhän minun edes yrittää. Höh, mikä olo. Punasipulia, basilikaa, vuohenjuustoa, kirsikkatomskuja, hedelmiä, vichyä, lasagnelevyjä, varhaiskaalta, oliiveja, kesäkurpitsaa....viiniä...

Lähden juoksemaan.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvää vappua myös sinulle :)

11:01 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home