keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Hiki

Hurjaakin hurjempi jälkihiki pukkaa pienen juoksulenkin jälkeen. Viileä janssoninkiusaus menee kohta uuniin ja vartoopi siellä meitä( mitä meille on opetettu sähkölaitteiden yksin jättämisestä?), kunnes palaamme yläkertaan saunatiloista. Sauna kokeilussa ensimmäistä kertaa, jee ja sitten taas tulee hiki:)

Niin,enhän minä toki ole minnekään kadonnut, pidän vain hieman hiljaisempaa ääntä opiskelupaineiden alla. Ja kameraankaan en ole koskenut aikoihin. Pitäisi kyllä, koska on kevät ja aurinkoa!

Eilen oli onnistunut päivä. Päätin ottaa itseä ylikasvaneista niskavilloista kiinni ( maanantai meni Ismon keikan jälkihöyryissä) ja ruveta hommiin. Sainkin tehtyä töitä miltei kuusi tuntia, kunne T. sai minut haukkaamaan raitista ilmaa, mikä teki kyllä hyvää. Osa tuosta tehokkaasta työajasta meni tuskaillessa open officen kanssa, mutta siitäkin selvittiin lähettämällä työtä ympäri Suomea. Vieläkin se open office vähän tökkii, mutta olen oppinut, että sen kanssa on vaan työskenteltävä eri säännöillä. Ja kerrotakon eilisestä vielä, että sen saavutuksiin kuului myös ihan oman sohvan kotiuttaminen ja kokoaminen. Se on mukava sohva, on mukavaa kun ON SOHVA! Tänään makaan sohvalla!

Yritän saada aikaiseksi mahdollisimman paljon ( sohvailun lomassa), jotta voisin ottaa hieman lomaa kahden viikon kuluttua. Lomakohteena olisi Ruka ja matkaseurana perhe. Olisi riemuisaa päästä ladulle tänä talvena. Viime talvenakin se taisi jäädä yhteen kertaan. Tietokone ja sen mukana kirjoituspuuhat pakattaisiin kyllä minun rinkkaan, mutta voisi ne kuitenkin jättää vähemmälle siellä kumpareen kupeessa.