tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Puna

Minua laiskottaa tai sitten mua tylsistyttää. En ole vielä varma mikä on tämä olotila, mutta jotain tuon suuntaista. Kula Shaker soittaa pisaraa meressä. Sitähän me ollaan. Päivän piristykseksi päätin muuttaa väriäni. Jotain pirtsakkaa... Sen lisäksi ostin meille menoliput Tukholmaan!Mitäs muuta sitä tekisi...Voisin tehdä makaroonilootaa puoli neljäksi, jolloin avopuolisoni mahdollisesti kotiutuu kurssiltaan. Tänään en ole kiinnostunut työn kirjoittamisesta, eilen olin. Löysin taas uutta aihettani vastaavaa tietoa ja sain uusia ideoita tätä ja mahdollisia tulevia töitä ajatellen. Finola oli ilokseni päivittänyt sivunsa, joten sieltä napaan avartavaa tietoa lähteeksi.

Eilen oli siis kerrassaan hyvä päivä. Upea ilma, joskin hieman liian loskaine. Opettelin itsenäisiesti Microsoftin taitto-ohjelmaa koululla ja sain aikaiseksi käyntikortteja, heh. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että mahtaisi olla parasta palkata joku tuttu tekemään visuaalinen ilme tuolle tekeillä olevalle esitteelle. On se taitto kuitenkin ihan oma juttunsa, eikä mulla välttämättä ole aikaa perehtyä siihen niin hyvin, että voisin olla lopputulokseen tyytyväinen. Eilen oli sellainen olo, että asiat rullasi ja oli todella toiveikas mieli. Mikään ei painanut mieltä ja olin innokas tekemään opinnäytetyötä. Onneksi minulla on aihe , joka kiinnostaa, sillä ei tästä muuten tulisi kyllä yhtään mitään.

Ja eilen oli jotain ihan uutta. Uskomatonta uutta. Ihanaa uutta.

.................................................................................

Nyt on uuden värinen tytsy. Jihaaaa!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jihaaaa!
i understand that :)

9:38 ap.  
Blogger Keiju said...

Hihi. Im sorry not to put any pics. Im writing my thesis and thats about my life right now.But good that you understand something. I have a red hair thats the jiaa for!

11:44 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

better red tha dead :)

10:58 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

I miss you SOOOOOOOO much!

4:14 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home